Ciuperci cu sos si legume

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 3543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • putina nucsoara
  • 150 ml de apa
  • 1 1/2 lingurite de delikat
  • 2 cubulete de branza topita(la vache qui rit)
  • sare
  • piper
  • 100 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos si legume:

Se curata si se spala legumele. Ardeii se taie marunt, ceapa si coditele de la ciuperci si se inabusa cu 50 gr de margarina, piper, sare si putina apa.

Intr-o cratita se topesc 25 gr de margarina, apoi adaugam faina si se amesteca bine cu telul. Se adauga apa si delikatul si lasam se formeze o crema. Se pune apoi nucsoara, branza topita si putina sare.

Se unge o tava si se aseaza palarioarele de ciuperci in care se pune putina margarina in fiecare si se da la cuptor pana se inmoaie,apoi adaugam legume si peste cate putin sos si se dau la cuptor ptr 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume